Loading Laddar...
 

Intensivkurser

Våra intensivkurser är mycket populära. Vi har haft många nöjda elever från när och fjärran sedan vi startade för 30 år sedan.

City Trafikskola är centralt belägen, nära centralstation och bussterminal. Tåg från Stockholm 3h 15min. Flyg 40min.

Att tänka på

Giltigt körkortstillstånd är ett krav. Det söker du på Transportstyrelsen. Var ute i god tid. Under höst, vinter och tidig vår, är det en lugnare säsong och då är det lättare att påbörja en utbildning med kort varsel. Utbildningen planeras utifrån dina förutsättningar och möjligheter.

Upplägg

Önskemålen om upplägg är olika. Vanligast är tre veckor med två till tre lektioner, varvat med självstudier vid våra datorer. Vecka två brukar vi planera in Risk1 och halkbana och vecka tre teoriprov/uppkörning. Finns det möjlighet så gör vi gärna en testlektion och uppskattar därefter hur många lektioner du behöver.

Utbildningen skräddarsyr vi efter dina önskemål. Antal körlektioner uppskattas och justeras vid behov. Vi förbehåller oss rätten att flytta provet om du inte hinner klart.

I exemplet nedan har vi räknat på 10 st körlektioner a 80 minuter. Observera att det endast är ett prisexempel. Priset varierar beroende på hur många körlektioner som behövs för att genomgå hela utbildningsplanen. Vi kan även hjälpa till med boende under vistelsen hos oss.

Prisexempel:

  • Teoripaket (Körkortsbok, distanstest, körhäfte): 2000 kr
  • Körlektioner 10x80min: 11 600 kr
  • Riskutbildning 1: 900 kr
  • Halkbana: 2 600 kr
  • Lån av bil vid prov: 650 kr

Summa: 17 750 kr

* Observera att detta endast är ett exempel.
 Priset varierar beroende på hur många körlektioner som behövs för att du ska hinna igenom utbildningsplanen